Skip to content
20211123_134123

Ambasada e Paqes

avatelier_ambasada_e_paqes_7_min_5641

Mjedise Konferencash

WhatsApp Image 2022-01-29 at 4.24.36 PM

Vendndodhje ideale

Ambasada e Paqes

Ambasada
e Paqes

Salla Konferencash

Salla me kapacitet 15, 40, 250 persona dhe të gjitha shërbimet e tjera të nevojshme për eventin tuaj!

Mjedise me Qera

Hapësira të përshtatshme që mund të marrin formën e dëshiruar si zyrat tuaja!

Vendndodhje Ideale

Larg zhurmës së qytetit, në një zonë shumë të mirë për çfarëdo nevoje tuajën!

Rreth Nesh

Ambasada e Paqes, e ndërtuar në vitin 2022 është godina më e re që i shtohet zonës së Ambasadave në hyrjen lindore të Tiranës. Me një kapacitet deri në 250 vetë, auditori kryesor është i përshtatshëm në mënyrë ideale për një shumëllojshmëri aktivitetesh. Ai do të mirëpresë konferenca të nivelit të lartë, bankete, shfaqje, koncerte, dasma, performanca muzikore live, aktivitete online dhe shumë të tjera. Auditori është projektuar në mënyrë elegante me panele murale akustike prej druri të dizajnuara me porosi, ventilim pa zhurmë me kapacitet të lartë, dysheme akustike dhe me një paketë të veçantë ndriçimi. Dritaret në tavan ofrojnë dritë të bollshme natyrore dhe mund të mbulohen me telekomandë. Skena kryesore është 11 x 3 metra dhe sistemi audio i teknologjisë së fundit mund të përballojë lehtësisht çdo lloj programi. Ka dy videoprojektorë me intensitet të lartë dhe një sistem të sofistikuar ndriçimi LED, si për skenën ashtu edhe për sipërfaqet publike. Hapësira e madhe teknike përfshin vend për dy ose tre kabina përkthimi dhe ofron kapacitet shtesë për të akomoduar sisteme të tjera sipas nevojës për raste të veçanta. Përveç auditorit, Ambasada e Paqes përmban edhe disa salla për mbledhje, një kuzhinë dhe një kafene, si edhe parkim të sigurt nëntokësor.

Vendi më i përshtatshëm për:

Sallat e Eventeve

Salla e Mbledhjeve

Kapacitet 15-20 persona
Ideale për takime të stafi

Salla e Takimeve

Kapacitet 10-12 persona
Ideale për open space work

Salla e Konferencave

Kapacitet 30-40 persona
Ideale për trajnime dhe seminare

Salla e Eventeve

Kapacitet 220-250 persona
Ideale për konferenca, panaire dhe evente me pjesëmarrje të gjerë

Shërbimet që gjeni pranë nesh

Shërbimet që gjeni pranë nesh

Na kontaktoni:

+355 69 668 7830

info@ambasadaepaqes.al

Rr. Kuvajt, Përballë Nënkalimit

Tiranë

Ju mirëpresim! 

Copyright 2022 | Ambasada e Paqes | All rights reserved

Copyright 2022 | Ambasada e Paqes 
All rights reserved